wimperextentions nu bij Gold-finger Zaandam

Schoonheids salon Gold Finger heeft nu wimperextentions!

In zaandam aan de zuiddijk 123 is gold finger gevestigd. Sinds jaar en dag kan je daar terecht voor diverse schoonheids behandelingen, manicures, (medische) pedicures en nu ook voor zijden wimperextentions. Joyce is hier uw vaste schoonheidsspecialiste voor alle belangrijke behandelingen.

Waarvoor ga je naar bij gold-finger ?

Een nieuw onderdeel bij gold finger zijn de wimper verlengingin, wimperextentions.  Dit zijn van echte zijde gemaakte verlengingen voor je wimpers. Dankzij Joyce kan nu iedereen in de zaanstreek mooie verleidelijke wimpers kopen.

kapsalon

Ook is nu bij de zuiddijk 123 ook een kapsalon gevestigd in samenwerking met Joyce. Hier kunnen zowel vrouwen terecht voor een geweldig kapsel, kleurspoeling of permanent, maar ook mannen.

combineer meer!

Heb je nu bijvoorbeeld een nieuw kapsel nodig, wil je je nagels bij laten werken, een pedicure en een hotstone massage combineren met nieuwe wimpers, parkeren zonder te betalen, en aan een oud zaanse winkelstraat nog even verder winkelen in de echte oude winkels van zaandam, ben je dus bij gold-finger op de zuiddijk aan het juiste adres.

De koffie en thee staan al voor u klaar!

Acties en kortingen

wimperextentions

Bij gold finger zaandam zijn vele acties. Om de wimperextentions ook in zaandam aan te laten slaan is er een actie tot en met oktober 2013 – korting 25%!

combinatie menu

nee we zijn nu niet bij de chinees, maar Joyce geeft korting wanneer je verschillende behandelingen met elkaar combineert. tot wel 20 procent!

 

Naast alle schoonheidsspecialiste behandelingen, knippen en schoonheidsproducten is het belangrijkste  een goede tijd, en om met een goed gevoel naar huis te gaan. Of juist op vakantie, of goed voorbereid de feestdagen in. In een inspirerende omgeving, een historisch pand met veel oude karaktereigenschappen maar ook een eigentijdse sfeervolle inrichting, kunt u in nieuwe behandelstoelen en uitgekiende sfeer goed tot uw recht komen.

tot ziens bij Gold Finger!