Koninginnedag 2012 30 april Zaanstreek

Wat wordt Waar georganiseerd met koninginnedag in de zaanstreek?

op 30 april is het weer koninginnedag. volksfeest nummer 1! Hopend op goed weer, lekker zonnetje en veel plezier. Zoals de weersverwachting er uit ziet is het morgen mooi zonnig weer. Dit is heerlijk nieuws!

Zaanstad

+16°C

Wat is er te doen in de zaanstreek?

In zaandam is zoals altijd in de poelenburcht de grote vrijmarkt, deze is al heel lang bekend - al meer dan 20 jaar! Hier kan je ook bij de minikermis de kids vermaken, en een paar uur langs veel standjes de leukste koopjes vinden.

op het zaaneiland in zaandam is ook een vrijmarkt georganiseerd. Dit is het 6e jaar dat op het zaaneiland Koninginnedag wordt gevierd. Hier zijn ook springkussens en andere festiviteiten.

Bij het Zaans medisch Centrum aan de heijermans straat kant - in het Volks park veldpark* - is ook een bekende vrijmarkt.

In Zaandam zelf op de dam is het koninginnedag feest met bands en Dj's - het sociale evenement wat nog nooit saai is geweest. De Zaansche Invasie heeft hier een goede vinger in de pap - aangezien de zaanstreek nogal wat talent en bands telt kunnen we het beste op koninginnedag van geluid van eigen bodem genieten.

de zaanse invasie rockt op koninginnedag

Let op de optredens van de zaanse invasie op de dam, naast Robby's Eetsalon.

Voor een geweldige sfeer zorgt het kapiteinskoor in ... de kapiteinshut in de klauwershoek. Altijd gezellig!

Laten we ook wormerveer niet vergeten - bij cafe de Kroon is gedacht aan kinderen, en aan de oudere kinderen. Muziek ende vermaack voor elcke smaack!

Mis je hier koninginnedag plezier ? geef het maar door hoor! twitter @diza_nl facebook of laat het hieronder achter.

en verder.. Foto’s van Koninginnedag !
Zaanstreek - Gaat u dit jaar op Koninginnedag met uw digitale camera op pad? Schroom dan niet uw leukste foto’s in te sturen naar de Diza.

De leukste foto's worden op de diza gezet en de leukste foto wint een fles vino verde voor de mooiste!

Foto’s insturen kan maandag tot uiterlijk 17 uur via e-mail: redactie@diza.nl

Zet in de email van wie, waar hij gemaakt is en als er bekenden zijn die enorm gezellig op de foto staan, geef even aan wie het is. Maak het helemaal af met een facebook verwijzing naar die personen, bij de winnende foto krijgen tot 6 personen dan ook een fles vino verde (lekkere witte wijn)