Kuijkzaandam keuken kwaliteit

Keuken Kwaliteit artikelen bij KuijkZaandam

winkel op de zuiddijk

In zaandam is al meer dan 80 jaar op de zuiddijk de winkel Kuikzaandam gevestigd. Wie kent deze winkel nog niet? Hier kan je al heel lang kuijkzaandam keuken kwaliteit artikelen kopen. Sinds 2012 is het assortiment ook uitgebreid met fashion van het merk blacky dress en pennyblack. Sinds 2013 is de winkel ook online te vinden.

kuijkzaandam keuken kwaliteit

In het keukenassortiment van Kuijkzaandam zijn de merkartikelen van allessi, wmf, kitchenaid, demeyere en nog veel meer merken te vinden. Kuijkzaandam staat voor keuken kwaliteit artikelen. Alles wat wij verkopen is niet alleen kwaliteit, maar ook onze service is gericht op U als klant.

Kwaliteit keuken artikelen Online

Alles in de webshop is ook in de winkel te vinden, en in de winkel is vaak nog meer aanwezig. Kom je laten inspireren voor dat extra leuke cadeau, of maak het koken nog leuker!

Waar wordt je bijvoorbeeld echt heel blij van – de pasta vork, een opscheplepel in de vorm van een enorme vork. Hiermee kan je heel goed pasta opscheppen op je bord, en het ziet er luxe uit.

uit de webwinkel

In de webwinkel kan je bijna net zoveel kuijkzaandam keuken kwaliteit artikelen vinden als in de winkel. Hieronder een klein aantal artikelen uit de webshop:

 • Pastadroogrek Kitchen Aid – 35,00 €
  thumb

  Klap de poten van het droogrek uit en spreid vervolgens de armen in een uitwaaierende spiraal, voor een totale ruimte van meer dan 3 meter (16 armen van elk 20,32 cm). Gebruik de stok, die handig in de middelste voet kan worden bewaard, om de tagliatelle of spaghetti op te vangen wanneer deze uit de pastamaker komt.

 • Optionele groenteraspset 3 stuks – 85,00 €
  thumb

  Drie extra trommels voor gebruik bij de roterende groenteschaaf en -rasp (MVSA). Bestaat uit : een fijne rasptrommel (voor het fijnraspen van harde kaas, chocolade, noten en brood), een pureetrommel en een juliennetrommel (voor het fijnsnijden van groenten). De trommels zijn gemaakt van roestvrij staaL.

 • Keukenmachine "iron black" Kitchen Aid – 749,00 €
  Het persoonlijke stempel van elke kok komt tot uitdrukking in de cratie van een bijzondere culinaire ervaring, een ervaring die een streling voor het oog is en alle zintuigen weet te prikkele Deze uitvoering beshikt over de MASSIEF ROESTVRIJSTALEN deeghaak/draadgarde en k haaak.en geschuurde rvs kom   …
 • Z6 Jura Aluminium – 2 399,00 €
  thumb

  De Z6 overtuigt dankzij het eenvoudige bedieningsconcept. De moderne technieken zorgen ervoor dat het hele scala aan koffiespecialiteiten met 1 druk op de knop wordt bereid. De omschakeling van melk->melkschuim gebeurt volledig automatisch. EXTRA *koffiepakket kado ter waarde van 75,00 Euro!

 • 842 Cafe Romatica – 999,00 €
  Met deze koffiemachine kunt u iedere dag zeer eenvoudig een perfecte koffie berieden en zelfs 2 Cappuccino’s en Latte Macchiato’s tegelijk! Met 1 druk op de knop kunt u alle soorten koffie zetten: koffie, espresso en alle andere vormen van koffie met melkspecialiteiten. Met een fijne cremelaag of een zachte melkschuim. EXTRA *koffiepakket kado ter waarde van 79,00 Euro!  …
 • Melklans WMF – 17,95 €
  thumb

  De melklans is te gebruiken voor de Jura, WMF en Nivona Koffiemachines. Perfect opgeschuimde melk met de WMF koffiemachine is zo gepiept met deze melklans. Deze steekt u gemakkelijk in uw melkpak of melkkoeler. Zonder dat uw handen in aanraking komen met de melk. Heerlijk genieten van een cappuccino, latte macchiato of warme melk (choco) het kan met dit extra acccesoire.

 • Koffiepakket JURA – 75,00 €

  Bij aankoop van uw Jura koffiemachine ontvangt u van ons een mooi koffiepakket ter waarde van 75,00 Euro. Bestaande uit: 2 kilo echte arabica Milano koffiebonen, extra waterfilter, flesje cappuccinoreiniger & reinigingstabletten.

No items, feed is empty.

 • Bestekcassette "Kult" 68 delig WMF 12 persoons – 688,00 €
  thumb

  Deze bestekcassette Kult van WMF bestaat uit 68 onderdelen. Alle onderdelen zijn uitgevoerd in een glanzende kwaliteit Cromargan 18/10 roestvrij staal. Leverbaar op=op van 831,40 NU 688,00

 • Bestekcassette "Five" 68 delig Pure Signs – 349,00 €
  Van 504,00 NU 349,00 Het model “Five” verbind duidelijke en heldere vormen met een bepaalde finesse. Met zijn lichte swing en mooie glimmende puurheid. En door de porfessionele ontwikkeling valt het bestek ook super in de hand. Het betreft een 6 persoons samenstelling dessert en dinerdelen in 68 delen! …
 • Bestekcassette "Palermo" 9 persoons 85delig – 259,00 €
  thumb

  Mooi design en vormgeving is de basis voor dit prachtie complete bestekset. Nu ook nog zeer voordelig. Genieten van echte duitse degelijkheid en kwaliteit kan nu voor een mooie prijs. Normale prijs 395.00 nu 259.00